Rankinių priežiūra, Stiliaus patarimai

4 būdai, kaip paįvairinti rankinės įvaizdį

Pasaulyje, kuriame yra begalės naujų madingų rankinių, namuose, spintos gūdumoje guli rankinės, kurios prašosi praleisti dar vieną dieną po saule. Suprantama, kai kurios rankinės jau gali būti pabodusios, nebe stilingos ar susidėvėjusios, tad šiame straipsnyje ir apžvelgsime būdus, kaip paįvairinti rankinės įvaizdį, kad ji vėl atrodytų lyg nauja.

Pasitelkite į pagalbą skareles

Šilko skarelė

Skarelės yra vienas lengviausių būdų pagyvinti rankinės įvaizdį. Rinkitės šilkines skareles pritaikytas savo forma puošti rankines arba paprasčiausias nedideles kaklo skareles, kurias esant reikalui galėsite dėvėti ir ant kaklo. 

Skareles galite rišti kaspinėliu ant rankinių rankenų arba apvynioti visą rankeną, taip paslepiant originalų dirželį. Jei skarelė yra pakankamo ilgio, galite ją naudoti net kaip pagrindinę rankinės rankeną, vietoje dirželio.

Rekomenduojame prie vienspalvių rankinių rinktis įvairiaspalves skareles, tokias kaip natūralaus šilko CIANA arba natūralaus šilko LARA, o prie spalvingų rankinių – vienspalves ar neutralesnių spalvų skareles, pavyzdžiui, skarelę JOLANDA.

Keiskite rankinės dirželius

Diržas rankinei

Dar vienas ypač paprastas būdas atnaujinti rankinės įvaizdį, tai pakeičiant rankinės dirželį. Kartais rankinės komplekte jau būna pridėti keli dirželiai, tuomet vieną rankinę galite nešioti ir kaip delninę, ir su odiniu dirželiu, ir su grandinėlės tipo dirželiu. Keičiant dirželius rankinė įgaus vis kitokį įvaizdį – nuo kasdienio iki formalaus.

Norint suteikti rankinei kitonišką ir įdomų įvaizdį, rinkitės tekstilinius diržus. Šių diržų ir jų raštų įvairovė yra itin plati, tad kiekviena ras sau mieliausią. Tekstiliniai diržai lengvai prisisega vietoje originalių rankinės dirželių, yra platesni, todėl patogūs nešioti. Rekomenduojame juos rinktis norint pagyvinti vienspalves rankines.

Mūsų vieni mėgstamiausių tekstilinių diržų, tai žavingas raudonas ir leopardo raštų diržas RUBI su aukso detalėmis bei gaivios žydros diržas ENOLA.

Dar viena diržų kategorija, tikrai patrauksianti aplinkinių akį, tai natūralaus kailio diržai. Šie diržai atrodo labai smagiai ir neabejotinai suteikia unikalumo jūsų rankinei. Rinkitės tinkamiausią tokio diržo SEIKO spalvą ir atnaujinkite savo rankinę.

Puoškite rankines grandinėlėmis

Grandinėlė rankinei

Lygiai taip pat kaip puošiate grandinėlėmis savo kaklą, galite jomis puošti ir rankines. Tam geriausiai tiks rankinėms pritaikytos grandinėlės, kurios yra didesnės apimties, įvairių spalvų ir tekstūrų. Tokia grandinėlė pagyvins net ir labiausiai atsibodusią rankinę.

Šias grandinėles sekite nuo vienos dirželio kilpos iki kitos arba apskritai naudokite vietoje rankinės dirželio. Vienos įdomesnių rankinių grandinėlių, tai puoštos dailiais brangakmenius primenančiais karoliukais, pavyzdžiui, grandinėlė NORA arba grandinėlė ZOA.

Pieškite tekstiliniais dažais

Tekstilės dažai

Išlaisvinkit savo vidinį menininką atnaujinant rankines tekstilinių dažų pagalba. Tai gali būti puikus būdas suteikti vienspalvei rankinei išskirtinumo ir unikalumo bei pridėti asmeninio charakterio. Su savo rankomis piešta rankine būsite tikra, kad niekas kitas tokios neturės.

Neperdažykite visos rankinės naujomis spalvomis, tačiau pridėkite naujų detalių. Taip rankinė atrodys prašmatniau. Taip pat, stenkitės nedažyti tų rankinės vietų, kurios yra dažniau lankstomos, kad dažai nepradėtų byrėti.

Ir tai tik keli būdai, kaip atnaujinti pabodusias ar susidėvėjusias rankines. Šiais greitosios mados laikais svarbu nepamiršti tvariau pažvelgti į madą ir vengti dažnai keisti drabužius ar aksesuarus. Šie patarimai ne tik padės suprasti, kaip paįvairinti rankinės įvaizdį, išvengti švaistymo, bet ir suteiks jūsų aprangai unikalumo, spalvų ir asmeninį prisilietimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *