Odinės rankinės, Stiliaus patarimai

Kaip išsirinkti tobulą rankinę kasdienai į darbą?

Renkantis tobulą darbo rankinę, gali kilti iššūkis rasti tokią, kuri būtų ne tik praktiška, bet ir stilinga kasdieniniam naudojimui. Visgi, įvertinus keletą svarbių veiksnių rasite rankinę darbui, kuri bus tarsi jūsų ištikima draugė tiek darbe, tiek už jo ribų. Šiame straipsnyje apžvelgsime, kaip išsirinkti tobulą rankinę, kuri atitiktų jūsų kasdienius poreikius ir pagerintų profesinį įvaizdį.

Įvertinkite, kokius daiktus nešiojatės kasdien

Daiktai rankinėje

Pradėkite sudarydami sąrašą daiktų, kuriuos kasdien nešatės į darbą. Dažniausiai naudojami daiktai darbe arba po jo yra šie:

  • Nešiojamas kompiuteris,
  • Batai, 
  • Sporto reikmenys, jei po darbo eitumėte į sporto salę,
  • Užrašų knygelės, 
  • Kelios makiažo priemonės, 
  • Pakrovėjas, 
  • Piniginė,
  • Raktai,
  • Maisto dėžutė,
  • Vandens buteliukas.

Išsiaiškinus, kokius daiktus reikės neštis, suprasite, kokio dydžio ir talpos rankinės jums reikia. Nešiojamojo kompiuterio dydis yra itin svarbus veiksnys, renkantis rankinę. Išmatuokite nešiojamojo kompiuterio ekrano įstrižainę ir įsitikinkite, kad pasirinktoje rankinėje galėsite patogiai jį talpinti.

Jei darbe turite savo spintelę, kurioje galite pasidėti daiktus, tokius kaip batai ar drabužiai, galite rinktis ir mažesnę rankinę, o papildomus daiktus neštis atskirame krepšyje.

Tvirtos ar laisvesnių formų rankinės

Daiktų, kuriuos dažniausiai nešatės į darbą pobūdis nulems ir tai, kokios formos rankinę rinksitės. Jei daugiausiai nešatės minkštus daiktus, pavyzdžiui, drabužius, apsvarstykite minkštą, laisvesnių formų rankinę, pavyzdžiui, šią ELWYNA rankinę. Kitą vertus, jei nešatės nešiojamąjį kompiuterį ar kitus daiktus, kuriems reikia tvirtumo, rinkitės struktūruotą rankinę su tvirtu vidiniu pamušalu, kad viską galėtumėte gabenti saugiai. Tam puikiai tiks, pavyzdžiui, rankinė MASSIMA.

ELWYNA rankinė

Patvarumas ir medžiaga

Odinė rankinė TOMA

Jei jūsų darbas reikalauja dažno judėjimo ar kelionių, rinkitės rankinę iš patvarios, tvirtos odos, kuri bus atspari įbrėžimams ir dėvėjimuisi. Minkšta oda yra maloni, bet ji įprastai greičiau nusidėvi nei tvirtesnė oda. Rankinė TOMA yra puikus tvirtos rankinės pavyzdys.

Skyriai ir kišenėlės

Įvairūs skyreliai ir kišenėlės rankinėje padės lengviau joje organizuoti daiktus ir trumpiau užtrukti ieškant smulkių daiktų. Tai taip pat padeda išvengti išsiliejimų ir pažeidimų, ypač jei turite nešiojamąjį kompiuterį, kuris gali braižytis dėl šalia sudėtų kitų daiktų. Skyriai padės išlaikyti tvarką ir greitai rasti tai, ko jums reikia.

Rankinės nešiojimo stilius

Kiekviena turi savo pamėgtą rankinės nešiojimo stilių – vienos mėgsta trumpos rankenos rankinę neštis ant peties, kitoms norisi ilgesnių rankinės rankesnių, o trečiosios apskritai renkasi kuprines. Rankinės turi įvairius rankenų ir dirželių pasirinkimus, kurie dažnai dar gali būti keičiami ar reguliuojami. Pasirinkite tokį dirželių / rankenų stilių, kuris jums labiausiai tinka kasdienai.

Profesionali išvaizda

Nepamirškite atsižvelgti ir į tai, kas dar darbinėje aplinkoje matys jūsų rankinę. Jei nešatės rankinę į susitikimus, apsvarstykite jo dydį ir išvaizdą. Rinkitės tokią rankinę, kuri papildytų jūsų ofiso aprangą.

Atsižvelkite ir į savo dažniausiai nešiojamus drabužius į darbą rinkdamiesi rankinės spalvą. Jei rengiatės konservatyviai, venkite ryškių logotipų ar ryškių raštų ant rankinės ir rinkitės spalvą, kuri papildytų jūsų drabužius. Neutrali spalva suteikia universalumo ir tinka daugeliui derinių.

Profesionali rankinė

Atsižvelgdamos į šiuos patarimus žinosite, kaip išsirinkti tobulą rankinę darbui, kuri tikrai atitiks jūsų poreikius ir pagerins įvaizdį. Tinkama rankinė padės patogiau jaustis kasdien, ir didins bendrą pasitikėjimą darbe.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *